Dossier | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Vers: Leidinggeven & ambacht | ||||
Omschrijving |
De beginnend beroepsbeoefenaar in de verse voedingsbranche leidt een bedrijf dat versproducten verkoopt die op ambachtelijke wijze zijn bewerkt en/of verwerkt. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan de kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal. De beginnend beroepsbeoefenaar is bepalend voor de sfeer in het team en de klantbenadering. Hij is bij de uitvoering van zijn taken een inspirerende leider en klantvriendelijk. Hij is representatief, benaderbaar en weet wat er speelt in zijn sector/branche en in zijn winkel.
Thema’s waar de beginnend beroepsbeoefenaar rekening mee houdt zijn:
• Arbo en veiligheid: zoals zorgen voor veilig gebruik van middelen en machines door zijn medewerkers en expertise op de werkvloer
• Milieu/duurzaamheid: zoals zorgen voor minimaliseren en sorteren van afval, verantwoorde inkoop van versproducten, materialen en middelen. Ook zorgen voor bewuste inzet, zoals ecologisch gebruik maken van schoonmaakmiddelen
• Gezondheid: zoals voorwaarden scheppen dat medewerkers zich kunnen houden aan de hygiënemaatregelen, (laten) aanleren en/of bewaken van het toepassen van de hygiënemaatregelen van de medewerkers
• Circulariteit en economisch belang: zoals voorwaarden scheppen in hergebruik van restmateriaal en inzetten op voorkomen van (criminele) derving
|
||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Expiratiedatum | |
23287 | 01-08-2021 | ||||
Eisen mbo-certificaten | |||||
Overige documenten | Verantwoordingsinformatie.pdf |