Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Vers: Leidinggeven & ambacht
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar in de verse voedingsbranche leidt een bedrijf dat versproducten verkoopt die op ambachtelijke wijze zijn bewerkt en/of verwerkt. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan de kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal. De beginnend beroepsbeoefenaar is bepalend voor de sfeer in het team en de klantbenadering. Hij is bij de uitvoering van zijn taken een inspirerende leider en klantvriendelijk. Hij is representatief, benaderbaar en weet wat er speelt in zijn sector/branche en in zijn winkel. Thema’s waar de beginnend beroepsbeoefenaar rekening mee houdt zijn: • Arbo en veiligheid: zoals zorgen voor veilig gebruik van middelen en machines door zijn medewerkers en expertise op de werkvloer • Milieu/duurzaamheid: zoals zorgen voor minimaliseren en sorteren van afval, verantwoorde inkoop van versproducten, materialen en middelen. Ook zorgen voor bewuste inzet, zoals ecologisch gebruik maken van schoonmaakmiddelen • Gezondheid: zoals voorwaarden scheppen dat medewerkers zich kunnen houden aan de hygiënemaatregelen, (laten) aanleren en/of bewaken van het toepassen van de hygiënemaatregelen van de medewerkers • Circulariteit en economisch belang: zoals voorwaarden scheppen in hergebruik van restmateriaal en inzetten op voorkomen van (criminele) derving
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23287 01-08-2021  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Ondernemer vers 4 25700 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2021  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2021  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2021  
Eetcultuur en -wensen K0032 06-12-2022  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Fooddesign K0283 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2021  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2021  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021