Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Manager/ondernemer horeca
Omschrijving
De Manager/ondernemer horeca werkt in een internationale context waarin hij veel contact heeft met (internationale) gasten en collega’s. De Manager/ondernemer horeca is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een bedrijf in de drank- en spijsverstrekkende sector en de logiesverstrekkende sector. Hij is belast met de operationele leiding van het bedrijf. Hij geeft sturing aan en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Tot slot creëert en bewaakt de Manager/ondernemer horeca sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid en benadert de gasten op basis hiervan.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25184 01-08-2015  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Ondernemer horeca/bakkerij