Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Gastronoom/sommelier
Omschrijving
De Gastronoom/sommelier vervult een leidinggevende en coachende rol. Daarnaast vervult hij richting de gast ook een informerende, een adviserende en een faciliterende rol. Ook heeft de Gastronoom/sommelier een controlerende en stimulerende rol op basis van het gastvrijheidsconcept en sociaalhygiënisch beleid. Hij creëert en stimuleert een aangename en passende sfeer en controleert of gasten normafwijkend gedrag vertonen ten opzichte van het gastvrijheidsconcept, het sociaalhygiënisch beleid en de huisregels. Bij overtreding spreekt hij gasten hierop aan. Hij is als eindverantwoordelijke voor de verrichtte werkzaamheden, de resultaten ervan en de kwaliteit van beide in een deel van het restaurant. Hij legt over de uitvoering van zijn werkzaamheden verantwoording af aan zijn leidinggevende.Daarnaast is de Gastronoom/sommelier als specialist op het gebied van dranken, wijnen, spijzen, smaakcombinaties/-profielen en keukentechnieken verantwoordelijk voor het bijhouden van zijn kennis en de kwaliteit van de wijnen die in het bedrijf geserveerd worden.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
94163 01-08-2011 01-08-2016 01-08-2022
Dossier Code Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
Medewerker bediening/café-bar 94140 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2020  
94150 01-08-2009 01-08-2016 01-08-2021  
94150 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2021  
94160 01-08-2008 01-08-2016 01-08-2022  
94160 01-08-2011 01-08-2016 01-08-2022