Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Patisserie
Omschrijving
De Patissier heeft een passie voor patisserieproducten en draagt het ambacht op deskundige en enthousiaste wijze uit. Hij/zij heeft een representatieve houding en is creatief, innoverend en flexibel. De Patissier speelt goed in op veranderingen en innovaties van buitenaf en is gedreven en kwaliteitsbewust. Hij/zij werkt gedisciplineerd, zorgvuldig en hygiënisch. De Patissier is sociaal en communicatief vaardig, empathisch en kan collega's begeleiden en motiveren. Hij/zij is een echte teamspeler en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23318 01-08-2022  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Patissier 4 25797 01-08-2022
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2022  
Basismanagement K0008 01-08-2022  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2022  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2022  
Diversiteit K0024 01-08-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2022  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2022  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2022  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2022  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2022  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2022  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2022  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2022  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2022  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2022  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2022  
Lean en creatief K0512 01-08-2022  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2022  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2022  
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2022  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2022  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2022  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2022  
Streekproducten K0174 01-08-2022  
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2022  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2022  
Voedingsleer, gevorderd K0183 01-08-2022  
Voorbereiding hbo K0125 01-08-2022  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2022