Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Brood en banket
Omschrijving
De bakker houdt zich voornamelijk bezig met het maken van allerlei bakkerijproducten. Hij/zij werkt hierbij nauwkeurig en gedisciplineerd volgens de (hygiëne)regels. Hij/zij heeft hierbij aandacht voor kosten, milieu en duurzaamheid. De beroepsbeoefenaar plant zijn/haar werkzaamheden bewust en werkt systematisch. Hij/zij heeft inzicht in de processen zoals het kneden, rijzen, bakken en kan hier flexibel mee omgaan door zijn/haar planning op tijd aan te passen. Bij het afwerken van producten en bij het oplossen van problemen maakt de beroepsbeoefenaar gebruik van creativiteit. De bakker draagt het ambacht uit. Hij/zij heeft een representatieve houding en brengt zijn/haar vakkennis op enthousiaste wijze over. De beroepsbeoefenaar is sociaal en communicatief vaardig en draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23295 01-08-2022  
Eisen mbo-certificaten Werken in de ambachtelijke bakkerij
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Uitvoerend bakker 2 25721 01-08-2022
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
Ambachtelijke ijsbereiding K1073 01-08-2022  
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-08-2022  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-08-2022  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2022  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2022  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2022  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-08-2022  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2022  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2022  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2022  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2022  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2022  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-08-2022  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2022  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2022  
Lean en creatief K0512 01-08-2022  
Nederlands 3F K0071 01-08-2022  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 1 en 2) K0211 01-08-2022  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2022  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2022  
Regionale specialiteiten en producten K1147 01-08-2022  
Rekenen 3F K1130 01-08-2022 01-08-2023  
Rekenen in de beroepspraktijk K0285 01-08-2022 01-08-2024  
Solliciteren K0097 01-08-2022  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2022  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2022  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2022  
Streekproducten K0174 01-08-2022  
Toewerken naar Nederlands 2F K1133 01-08-2022 01-01-2023  
Verdieping bakkerijgrondstoffen K0713 01-08-2022  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2) K0516 01-08-2022  
Verrijking leervaardigheden K0440 01-08-2022  
Voedingsleer K0182 01-08-2022  
Zelfstandig werkend bakker 3 25722 01-08-2022
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
Ambachtelijke ijsbereiding K1073 01-08-2022  
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2022  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2022  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 01-08-2022  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2022  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2022  
Diversiteit K0024 01-08-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2022  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2022  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2022  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-08-2022  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2022  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2022  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2022  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2022  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2022  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2022  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2022  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2022  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2022  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2022  
Lean en creatief K0512 01-08-2022  
Nederlands 3F K0071 01-08-2022  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2022  
Ondernemend vakmanschap, geschikt voor niveau 3 en 4 K0389 01-08-2022  
Ondernemerschap mbo K0165 01-08-2022  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2022  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2022  
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2022  
Regionale specialiteiten en producten K1147 01-08-2022  
Rekenen 3F K1130 01-08-2022 01-08-2023  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2022  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2022  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2022  
Streekproducten K0174 01-08-2022  
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2022  
Van grond tot mond verdieping K0716 01-08-2022  
Verdieping bakkerijgrondstoffen K0713 01-08-2022  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2022  
Voedingsleer K0182 01-08-2022  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2022  
Leidinggevende bakkerij 4 25720 01-08-2022
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
Ambachtelijke ijsbereiding K1073 01-08-2022  
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2022  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2022  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2022  
Diversiteit K0024 01-08-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2022  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2022  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2022  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2022  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2022  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2022  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2022  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2022  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2022  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2022  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2022  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2022  
Lean en creatief K0512 01-08-2022  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2022  
Ondernemerschap mbo K0165 01-08-2022  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2022  
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2022  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2022  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2022  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2022  
Streekproducten K0174 01-08-2022  
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2022  
Van grond tot mond verdieping K0716 01-08-2022  
Verdieping bakkerijgrondstoffen K0713 01-08-2022  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2) K0516 Concept  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2022  
Voedingsleer, gevorderd K0183 01-08-2022  
Voorbereiding havo aardrijkskunde K0841 01-08-2022  
Voorbereiding havo biologie K0842 01-08-2022  
Voorbereiding havo economie K0843 01-08-2022  
Voorbereiding havo geschiedenis K0844 01-08-2022  
Voorbereiding havo natuurkunde K0846 01-08-2022  
Voorbereiding havo scheikunde K0847 01-08-2022  
Voorbereiding havo wiskunde A K0848 01-08-2022  
Voorbereiding hbo K0125 01-08-2022  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2022