Dossier | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Brood en banket | ||||
Omschrijving |
De bakker houdt zich voornamelijk bezig met het maken van allerlei bakkerijproducten. Hij/zij werkt hierbij nauwkeurig en gedisciplineerd volgens de (hygiëne)regels. Hij/zij heeft hierbij aandacht voor kosten, milieu en duurzaamheid. De beroepsbeoefenaar plant zijn/haar werkzaamheden bewust en werkt systematisch. Hij/zij heeft inzicht in de processen zoals het kneden, rijzen, bakken en kan hier flexibel mee omgaan door zijn/haar planning op tijd aan te passen. Bij het afwerken van producten en bij het oplossen van problemen maakt de beroepsbeoefenaar gebruik van creativiteit.
De bakker draagt het ambacht uit. Hij/zij heeft een representatieve houding en brengt zijn/haar vakkennis op enthousiaste wijze over. De beroepsbeoefenaar is sociaal en communicatief vaardig en draagt bij aan een goede werksfeer door op een collegiale manier samen te werken.
|
||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Expiratiedatum | |
23295 | 01-08-2022 | ||||
Eisen mbo-certificaten | |||||
Overige documenten | Verantwoordingsinformatie.pdf |
![]() |