Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Ondernemer vers
Omschrijving
De ondernemer vers zorg ervoor dat zijn onderneming winstgevend blijft. Hij leidt een onderneming die versproducten verkoopt welke geheel en/of gedeeltelijk ambachtelijk bereidt/verwerkt zijn. Hij geeft leiding aan de medewerkers en de onderneming, en hij bepaalt de koers van de onderneming. De ondernemer vers heeft voldoende kennis en kunde om mee te kunnen draaien in de verswinkel wanneer dit nodig is. Hoofdzakelijk houdt hij zich bezig met het aansturen op de werkvloer, het proces bewaken van be- en/of verwerking, werven en begeleiden van medewerkers en/of stagiaires en uitvoeren van financieel beleid en administratie. Hij zorgt ervoor dat de medewerkers voldoende kennis, kunde, materiaal en middelen hebben om hun werk te kunnen doen en faciliteert hierin. De ondernemer vers bepaalt het beleid wat betreft inkoop, be- en/of verwerkingsproces personeelsbeleid, financieel beleid, marketingsbeleid en onderhoud de contacten met de externen, zoals leveranciers en monteurs.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25700 01-08-2021  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Vers: Leidinggeven & ambacht ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2021
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2021
Diversiteit K0024 29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2021
Eetcultuur en -wensen K0032 06-12-2022
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021
Fooddesign K0283 01-08-2021
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2021
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2021
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2021
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021
Lean en creatief K0512 01-08-2021
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2021
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2021
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2021
Praktijkopleider K0087 01-08-2021 01-08-2021
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2021
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2021
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2021
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2021
Traiteur basis K0384 01-08-2021
Traiteur verdieping K0385 01-08-2021
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2021
Verdieping software K0505 01-08-2021
Voorbereiding havo aardrijkskunde K0841 01-08-2021
Voorbereiding havo biologie K0842 01-08-2021
Voorbereiding havo economie K0843 01-08-2021
Voorbereiding havo geschiedenis K0844 01-08-2021
Voorbereiding havo management en organisatie K0845 01-08-2021 01-01-2022
Voorbereiding havo natuurkunde K0846 01-08-2021
Voorbereiding havo scheikunde K0847 01-08-2021
Voorbereiding havo wiskunde A K0848 01-08-2021
Voorbereiding hbo K0125 01-08-2021
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2021
Wijnkennis 1 K0187 01-08-2021
Worstmaken basis K0133 01-08-2021
Worstmaken verdieping K0134 01-08-2021