Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Cross-over kwalificatie
Naam Medewerker food en hospitality
Uitvoerende onderwijsinstelling(en)
  • SVO Vakopleiding Food
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar is coöperatief, communicatief, collegiaal en werkt aan een optimale samenwerking. Hij richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Hij denkt en werkt vanuit het perspectief van tevreden gasten, toont interesse en staat open voor hun wensen. Hij richt zich op het realiseren van de behoeften en verwachtingen van gasten binnen de kaders van de bedrijfsformule. De beginnend beroepsbeoefenaar heeft een positieve beroepshouding en een goede werkhouding. Hij heeft doorzettingsvermogen, is flexibel, toont de bereidheid zich extra in te zetten bij pieken in het werkaanbod en is zich bewust van de risico's die kleven aan de uitvoering van dit beroep. Hij houdt bij de werkuitvoering rekening met de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, persoonlijke hygiëne, HACCP-richtlijnen en milieuzorg.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
26028 01-08-2020 01-08-2024 01-08-2028  
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Toelichting bij Cross-over kwalificatie
De cross-over kwalificatie mag alleen aangeboden worden door de onderwijsinstelling wanneer deze een beschikking heeft ontvangen van de minister van OCW voor het aanbieden van de cross-over kwalificatie.
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-04-2020
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-04-2020
Eetcultuur en -wensen K0032 01-04-2020
Expressief talent K0152 01-04-2020
Fooddesign K0283 01-04-2020