Cross-over kwalificatie | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Medewerker food en hospitality | ||||
Uitvoerende onderwijsinstelling(en) |
|
||||
Omschrijving | De beginnend beroepsbeoefenaar is coöperatief, communicatief, collegiaal en werkt aan een optimale samenwerking. Hij richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Hij denkt en werkt vanuit het perspectief van tevreden gasten, toont interesse en staat open voor hun wensen. Hij richt zich op het realiseren van de behoeften en verwachtingen van gasten binnen de kaders van de bedrijfsformule.
De beginnend beroepsbeoefenaar heeft een positieve beroepshouding en een goede werkhouding. Hij heeft doorzettingsvermogen, is flexibel, toont de bereidheid zich extra in te zetten bij pieken in het werkaanbod en is zich bewust van de risico's die kleven aan de uitvoering van dit beroep. Hij houdt bij de werkuitvoering rekening met de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, persoonlijke hygiëne, HACCP-richtlijnen en milieuzorg. |
||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Expiratiedatum | |
26028 | 01-08-2020 | 01-08-2024 | 01-08-2025 | ||
Overige documenten | Verantwoordingsinformatie.pdf |
![]() |
Toelichting bij Cross-over kwalificatie |
---|
De cross-over kwalificatie mag alleen aangeboden worden door de onderwijsinstelling wanneer deze een beschikking heeft ontvangen van de minister van OCW voor het aanbieden van de cross-over kwalificatie. |
Keuzedeel | Code | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 | K0003 | 01-04-2020 |
![]() |
|
Duurzaamheid in het beroep B | K0029 | 01-04-2020 |
![]() |
|
Eetcultuur en -wensen | K0032 | 01-04-2020 |
![]() |
|
Expressief talent | K0152 | 01-04-2020 |
![]() |
|
Fooddesign | K0283 | 01-04-2020 |
![]() |