Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Vakbekwaam medewerker vers
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar verricht specialistische handelingen. Hij beschikt over specialistische kennis en vaardigheden met betrekking versproducten en het bewerken of verwerken daarvan. Hij zorgt ervoor dat zijn collega’s handelingen kunnen uitvoeren. Hij heeft hierin een faciliterende rol en bewaakt de inhoudelijk kwaliteit. Hij beschikt over instructievaardigheden en inzicht in de behoefte van zijn collega's. De beginnend beroepsbeoefenaar zorgt voor optimalisatie van het versaanbod en traiteursproducten van de versspeciaalzaak. Hij heeft gedegen kennis van de wensen van de klantpopulatie en vaardigheid in het innoveren van de aanbod.
Niveau 3
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25703 01-08-2021  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Vers: Vakmanschap & ambacht ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021
Catering K0017 01-08-2021
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021
Diversiteit K0024 29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-08-2021
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2021
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021
Fooddesign K0283 01-08-2021
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021
Lean en creatief K0512 01-08-2021
Nederlands 3F K0071 01-08-2021
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2021
Ondernemerschap mbo K0165 01-08-2021
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2021
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2021
Pizza basis K1278 Concept
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2021
Rekenen 3F K1130 01-08-2021 01-08-2023
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2021
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2021
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2021
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2021
Traiteur basis K0384 01-08-2021
Traiteur verdieping K0385 01-08-2021
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2021
Voeding, industriële processen K0651 01-08-2021
Voeding, procestechniek K0380 01-08-2021
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2021
Wijnkennis 1 K0187 01-08-2021
Worstmaken basis K0133 01-08-2021
Worstmaken verdieping K0134 01-08-2021