Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Vers: Vakmanschap & ambacht
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar in de verse voedingsbranche verricht bewerkings- en/of verwerkingshandelingen op ambachtelijke wijze aan versproducten met het oog op de vraag van de klant. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal. De beginnend beroepsbeoefenaar is medebepalend voor de sfeer in het team en richting de klant. Hij is bij de uitvoering van zijn taken collegiaal en klantvriendelijk. Hij is dus representatief, nauwkeurig en zelfstandig. Thema’s waar de beginnend beroepsbeoefenaar rekening mee houdt zijn: • Arbo en veiligheid: met name het gebruik van messen en machines • Milieu/duurzaamheid: sorteren afval en gebruik schoonmaakmiddelen • Gezondheid: hygiënemaatregelen • Circulariteit en economisch belang: verwerken restmateriaal en voorkomen derving
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23288 01-08-2021  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Medewerker vers 2 25701 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-08-2021  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-08-2021  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Fooddesign K0283 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021  
Lean en creatief K0512 01-08-2021  
Nederlands 3F K0071 01-08-2021  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 1 en 2) K0211 01-08-2021  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2021  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2021  
Pizza basis K1278 Concept  
Rekenen 3F K1130 01-08-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2021  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2021  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2021  
Toewerken naar Nederlands 2F K1133 01-08-2021  
Traiteur basis K0384 01-08-2021  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2) K0516 01-08-2021  
Wijnkennis 1 K0187 01-08-2021  
Worstmaken basis K0133 01-08-2021  
Worstmaken verdieping K0134 01-08-2021  
Vakbekwaam medewerker vers 3 25703 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021  
Catering K0017 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-08-2021  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Fooddesign K0283 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021  
Lean en creatief K0512 01-08-2021  
Nederlands 3F K0071 01-08-2021  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2021  
Ondernemerschap mbo K0165 01-08-2021  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2021  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2021  
Pizza basis K1278 Concept  
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2021  
Rekenen 3F K1130 01-08-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2021  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2021  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2021  
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2021  
Traiteur basis K0384 01-08-2021  
Traiteur verdieping K0385 01-08-2021  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2021  
Voeding, industriële processen K0651 01-08-2021  
Voeding, procestechniek K0380 01-08-2021  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2021  
Wijnkennis 1 K0187 01-08-2021  
Worstmaken basis K0133 01-08-2021  
Worstmaken verdieping K0134 01-08-2021  
Traiteur vers 3 25702 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2021  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021  
Lean en creatief K0512 01-08-2021  
Nederlands 3F K0071 01-08-2021  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-08-2021  
Ondernemerschap mbo K0165 01-08-2021  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2021  
Persoonlijk profileren K0877 01-08-2021  
Praktijkonderzoek K0927 01-08-2021  
Rekenen 3F K1130 01-08-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-08-2021  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-08-2021  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-08-2021  
Topsportvaardigheden K0614 01-08-2021  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 01-08-2021  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 01-08-2021  
Wijnkennis 1 K0187 01-08-2021  
Worstmaken basis K0133 01-08-2021  
Worstmaken verdieping K0134 01-08-2021