Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Vers: Vakmanschap & ambacht
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar in de verse voedingsbranche verricht bewerkings- en/of verwerkingshandelingen op ambachtelijke wijze aan versproducten met het oog op de vraag van de klant. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal. De beginnend beroepsbeoefenaar is medebepalend voor de sfeer in het team en richting de klant. Hij is bij de uitvoering van zijn taken collegiaal en klantvriendelijk. Hij is dus representatief, nauwkeurig en zelfstandig. Thema’s waar de beginnend beroepsbeoefenaar rekening mee houdt zijn: • Arbo en veiligheid: met name het gebruik van messen en machines • Milieu/duurzaamheid: sorteren afval en gebruik schoonmaakmiddelen • Gezondheid: hygiënemaatregelen • Circulariteit en economisch belang: verwerken restmateriaal en voorkomen derving
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23288 01-08-2021  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Medewerker vers 2 25701 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-08-2021  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-08-2021  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Fooddesign K0283 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021  
Vakbekwaam medewerker vers 3 25703 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021  
Catering K0017 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-08-2021  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Fooddesign K0283 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021  
Traiteur vers 3 25702 01-08-2021
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2021  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2021  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2021  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2021  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2021  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2021  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2021  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2021  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2021  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2021  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2021  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2021  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2021  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2021  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 01-08-2021  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2021  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2021  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2021