Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Vers: Vakmanschap & ambacht
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar in de verse voedingsbranche verricht bewerkings- en/of verwerkingshandelingen op ambachtelijke wijze aan versproducten met het oog op de vraag van de klant. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciaal. De beginnend beroepsbeoefenaar is medebepalend voor de sfeer in het team en richting de klant. Hij is bij de uitvoering van zijn taken collegiaal en klantvriendelijk. Hij is dus representatief, nauwkeurig en zelfstandig. Thema’s waar de beginnend beroepsbeoefenaar rekening mee houdt zijn: • Arbo en veiligheid: met name het gebruik van messen en machines • Milieu/duurzaamheid: sorteren afval en gebruik schoonmaakmiddelen • Gezondheid: hygiënemaatregelen • Circulariteit en economisch belang: verwerken restmateriaal en voorkomen derving
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23288 01-08-2021  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Medewerker vers 2 25701 01-08-2021
Vakbekwaam medewerker vers 3 25703 01-08-2021
Traiteur vers 3 25702 01-08-2021