Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Travel, Leisure & Hospitality
Omschrijving
De essentiële beroepshouding van de beginnend beroepsbeoefenaar omvat de volgende gedragskenmerken: dienstverlenend, proactief, commercieel, goede communicatieve en sociale vaardigheden, creatief en oplossingsgericht, flexibele houding, efficiënt samen kunnen werken met collega’s, resultaat-, klant/gast- en kwaliteitsgericht werken, professioneel en representatief en oprechte interesse hebben in mensen en het vakgebied.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23264 01-08-2020  
Eisen mbo-certificaten Basis hospitality
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality 3 25648 01-08-2020
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 24-01-2020  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 24-01-2020  
Catering K0017 24-01-2020  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 24-01-2020  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 24-01-2020  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 24-01-2020  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 24-01-2020  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 24-01-2020  
Evenementenmanagement K0862 03-10-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 24-01-2020  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 24-01-2020  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 24-01-2020  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 24-01-2020  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 24-01-2020  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 24-01-2020  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Zelfstandig medewerker travel & hospitality 3 25649 01-08-2020
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 24-01-2020  
Catering K0017 24-01-2020  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 24-01-2020  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 24-01-2020  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 24-01-2020  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 24-01-2020  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 24-01-2020  
Evenementenmanagement K0862 03-10-2022  
Food & beverage en banqueting K1274 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 24-01-2020  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 24-01-2020  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 24-01-2020  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 24-01-2020  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 24-01-2020  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 24-01-2020  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Leidinggevende leisure & hospitality 4 25646 01-08-2020
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 24-01-2020  
Bereiden van eenvoudige gerechten K1014 24-01-2020  
Catering K0017 24-01-2020  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 24-01-2020  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 24-01-2020  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 24-01-2020  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 24-01-2020  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 24-01-2020  
Eetcultuur en -wensen K0032 17-03-2023  
Evenementenmanagement K0862 03-10-2022  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 24-01-2020  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 24-01-2020  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 24-01-2020  
Gezonde leefstijl K0219 17-03-2023  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 24-01-2020  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 24-01-2020  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 24-01-2020  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Leidinggevende travel & hospitality 4 25647 01-08-2020
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 24-01-2020  
Catering K0017 24-01-2020  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 24-01-2020  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 24-01-2020  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 24-01-2020  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 24-01-2020  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 24-01-2020  
Eetcultuur en -wensen K0032 17-03-2023  
Evenementenmanagement K0862 03-10-2022  
Food & beverage en banqueting K1274 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 24-01-2020  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 24-01-2020  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 24-01-2020  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 24-01-2020  
Gezonde leefstijl K0219 17-03-2023  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 24-01-2020  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 24-01-2020  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 24-01-2020  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020