Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Regionale specialiteiten en producten - K1147
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar maakt in dit keuzedeel kennis met bedrijven die regionale specialiteiten en producten maken, dan wel hierbij diensten verlenen (verder aangeduid als producten). Hij bezoekt de locatie waar de producten of grondstoffen worden gemaakt. Hij knoopt gesprekken aan met de medewerkers die over de producten kunnen vertellen. Hij draagt met zijn kennis van regionale producten bij aan het producten- en dienstenaanbod van zijn organisatie.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
24-01-2020
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Bediening Gastheer/-vrouw (2) 24-01-2020
Gastronoom/sommelier (4) 24-01-2020
Leidinggevende bediening (4) 24-01-2020
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) 24-01-2020
Brood en banket Uitvoerend bakker (2) 17-07-2020
Zelfstandig werkend bakker (3) 17-07-2020
Keuken Kok (2) 24-01-2020
Leidinggevende keuken (4) 24-01-2020
Zelfstandig werkend kok (3) 24-01-2020
Ondernemer horeca/bakkerij Manager/ondernemer horeca (4) 24-01-2020
Cross-over kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Voeding- en leefstijladviseur 01-08-2021