Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Regionale specialiteiten en producten - K1147 | |
Omschrijving | De beginnend beroepsbeoefenaar maakt in dit keuzedeel kennis met bedrijven die regionale specialiteiten en producten maken, dan wel hierbij diensten verlenen (verder aangeduid als producten). Hij bezoekt de locatie waar de producten of grondstoffen worden gemaakt. Hij knoopt gesprekken aan met de medewerkers die over de producten kunnen vertellen. Hij draagt met zijn kennis van regionale producten bij aan het producten- en dienstenaanbod van zijn organisatie. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
24-01-2020 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Bediening | Gastheer/-vrouw (2) | 24-01-2020 |
![]() |
|
Gastronoom/sommelier (4) | 24-01-2020 |
![]() |
||
Leidinggevende bediening (4) | 24-01-2020 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) | 24-01-2020 |
![]() |
||
Brood en banket | Uitvoerend bakker (2) | 17-07-2020 |
![]() |
|
Zelfstandig werkend bakker (3) | 17-07-2020 |
![]() |
||
Brood en banket (Gewijzigd 2022) | Uitvoerend bakker (2) | 01-08-2022 |
![]() |
|
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-08-2022 |
![]() |
||
Keuken | Kok (2) | 24-01-2020 |
![]() |
|
Leidinggevende keuken (4) | 24-01-2020 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend kok (3) | 24-01-2020 |
![]() |
||
Ondernemer horeca/bakkerij | Manager/ondernemer horeca (4) | 24-01-2020 |
![]() |
|
Voeding- en leefstijladvies | Voeding- en leefstijladviseur (4) | 01-08-2023 |
![]() |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Voeding- en leefstijladviseur | 01-08-2021 |
![]() |