Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Ambachtelijke ijsbereiding - K1073
Omschrijving
In dit keuzedeel leert een beginnend beroepsbeoefenaar hoe hij ambachtelijke ijsproducten kan bereiden: premium ijs, roomijs, melkijs, consumptie ijs, sherbet, sorbetijs en ijstaarten. Hij leert om met machines te werken en zelfstandig ijs te maken. Daarnaast heeft hij basiskennis van grondstoffen, receptuur, hygiëne, wetgeving, onderhoud en werking van de apparatuur. Hij kan ijsproducten decoreren, presenteren en verpakken. Het keuzedeel gaat in op alle dimensies van het ambachtelijk ijsbereiden waarbij creativiteit van belang is. Hij maakt eigen recepturen voor de ontwikkeling van nieuwe ijsproducten.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-04-2019
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Brood en banket Leidinggevende bakkerij (4) 01-04-2019
Uitvoerend bakker (2) 01-04-2019
Zelfstandig werkend bakker (3) 01-04-2019
Brood en banket (Gewijzigd 2022) Leidinggevende bakkerij (4) 01-08-2022
Uitvoerend bakker (2) 01-08-2022
Zelfstandig werkend bakker (3) 01-08-2022