Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Bereiden van eenvoudige gerechten - K1014
Omschrijving
In dit keuzedeel komen vaardigheden aan bod die nodig zijn om eenvoudige gerechten te bereiden. Ook de presentatie van het gerecht en het opmaken van het bord komen aan de orde, evenals de hygiëne in de keuken.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-10-2018
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Bediening Gastheer/-vrouw (2) 01-10-2018
Leidinggevende bediening (4) 01-10-2018
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) 01-10-2018
Brood en banket Uitvoerend bakker (2) 01-10-2018
Zelfstandig werkend bakker (3) 01-10-2018
Dienstverlening Medewerker sport en recreatie (2) 01-10-2018
Entree (Gewijzigd 2016) Assistent dienstverlening en zorg (1) 29-10-2019
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (1) 01-10-2018
Entree (Gewijzigd 2020) Assistent dienstverlening en zorg (1) 24-01-2020
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (1) 24-01-2020
Facilitair leidinggeven Facilitair leidinggevende (4) 01-10-2018
Facilitaire dienstverlening Allround medewerker facilitaire dienstverlening (3) 23-08-2019
Facilitair leidinggevende (4) 23-08-2019
Travel, Leisure & Hospitality Leidinggevende leisure & hospitality (4) 01-10-2018
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (3) 01-10-2018
Travel, Leisure & Hospitality (Gewijzigd 2020) Leidinggevende leisure & hospitality (4) 24-01-2020
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (3) 24-01-2020
Cross-over kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Adviseur duurzame leefomgeving 01-10-2018
Allround hospitality medewerker 01-10-2018
Leidinggevende international hospitality 01-08-2018
Servicemedewerker 01-08-2018