Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Brede verbetermethoden en -technieken - K0858 | |
Omschrijving | Het keuzedeel bevat de vakkennis en vaardigheden die de beginnend beroepsbeoefenaar in staat stelt verschillende verbetermethoden en verbetertechnieken te gebruiken die bijdragen aan het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
26-10-2017 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Industriële processen | Mechanisch operator B (3) | 26-10-2017 | ||
Procesoperator B (3) | 26-10-2017 | |||
Industriële processen (Gewijzigd 2022) | Mechanisch operator B (3) | 01-08-2022 | ||
Procesoperator B (3) | 01-08-2022 | |||
Leidinggeven op basis van vakmanschap | Technisch Leidinggevende (4) | 01-04-2018 | ||
Procestechniek | Operator C (4) | 04-01-2018 | ||
Procestechniek (Gewijzigd 2022) | Operator C (4) | 01-08-2022 | ||
Service- en onderhoudstechniek (Gewijzigd 2016) | Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie (3) | 26-10-2017 | ||
Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw (3) | 26-10-2017 | |||
Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties (3) | 01-04-2018 | |||
Voeding | Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (3) | 17-07-2020 | ||
Vakexpert voeding en kwaliteit (4) | 17-07-2020 | |||
Voeding (Gewijzigd 2024) | Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (3) | 27-11-2023 | ||
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (4) | 27-11-2023 |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Vakbekwaam medewerker industrieel produceren van levensmiddelen | 01-08-2020 | ||
Vakexpert industrieel produceren van levensmiddelen | 01-08-2018 |