Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Cross-over kwalificatie
Naam Food specialist
Uitvoerende onderwijsinstelling(en)
  • ROC de Leijgraaf
  • ROC Deltion College
  • ROC Tilburg
Omschrijving
Voor de Food specialist is het werken met food een passie. Hij is enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. De Food specialist voert beleidsmatige taken en beheerstaken uit om de bedrijfsactiviteiten optimaal te laten verlopen, hij is hierin eindverantwoordelijk. Hij geeft leiding aan medewerkers en weet hen te motiveren en stimuleren. Hij weet een netwerk op te bouwen en te onderhouden en is aanspreekpunt voor klanten. De Food specialist weet trends te spotten en te vertalen op de werkvloer. Hij neemt wettelijke eisen in acht en werkt volgens HACCP regels om de voedselveiligheid te garanderen. Essentieel voor de Food specialist zijn de volgende houdingsaspecten: dienstverlenend, proactief, commercieel, innovatief, goede communicatieve en sociale vaardigheden, creatief en oplossingsgericht, flexibel, kan efficiënt samenwerken met collega’s, is resultaat-, klant-/gast- en kwaliteitsgericht, professioneel en representatief met een passie voor food.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
26004 01-08-2017 01-08-2023 01-08-2025  
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Toelichting bij Cross-over kwalificatie
De cross-over kwalificatie mag alleen aangeboden worden door de onderwijsinstelling wanneer deze een beschikking heeft ontvangen van de minister van OCW voor het aanbieden van de cross-over kwalificatie.
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2019
Borrelshop K1075 01-08-2019
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 19-07-2017
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2019
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2019
Fooddesign K0283 19-07-2017
Hbo-doorstroom handel K0270 19-07-2017
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 19-07-2017
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2017
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 19-07-2017
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 19-07-2017
Lean en creatief K0512 19-07-2017
Marketing (basis) K0298 19-07-2017
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 19-07-2017
Online marketing en het toepassen van e-commerce K0519 19-07-2017
Organisatie interne evenementen K0077 19-07-2017
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2017
Persoonlijk profileren K0877 01-05-2019
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 10-02-2020
Supermarkt (geschikt voor niveau 3 en 4) K0244 01-08-2019
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 10-02-2020
Verdieping software K0505 10-02-2020
Verdieping software 2 K1315 10-02-2020
Verdieping software 3 K1316 10-02-2020
Voorbereiding hbo K0125 19-07-2017