Omschrijving |
Voor de Food specialist is het werken met food een passie. Hij is enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. De Food specialist voert beleidsmatige taken en beheerstaken uit om de bedrijfsactiviteiten optimaal te laten verlopen, hij is hierin eindverantwoordelijk. Hij geeft leiding aan medewerkers en weet hen te motiveren en stimuleren. Hij weet een netwerk op te bouwen en te onderhouden en is aanspreekpunt voor klanten. De Food specialist weet trends te spotten en te vertalen op de werkvloer. Hij neemt wettelijke eisen in acht en werkt volgens HACCP regels om de voedselveiligheid te garanderen. Essentieel voor de Food specialist zijn de volgende houdingsaspecten: dienstverlenend, proactief, commercieel, innovatief, goede communicatieve en sociale vaardigheden, creatief en oplossingsgericht, flexibel, kan efficiënt samenwerken met collega’s, is resultaat-, klant-/gast- en kwaliteitsgericht, professioneel en representatief met een passie voor food. |