Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Cross-over kwalificatie
Naam Food professional
Uitvoerende onderwijsinstelling(en)
  • Helicon Opleidingen
  • ROC de Leijgraaf
  • ROC Deltion College
  • ROC Tilburg
Omschrijving
Voor de Food professional is het werken met food een passie. Hij is enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. De medewerker in de foodbranche voert productiewerkzaamheden uit, werkt zelfstandig en is taakverantwoordelijk. Daarnaast is hij vaak het directe aanspreekpunt voor klanten. In opdracht onderzoekt hij de markt, creëert hij beleving en draagt hij bij aan het behalen van commerciële doelen. Hij neemt (wettelijke) eisen in acht en werkt volgens HACCP regels om de voedselveiligheid te garanderen. Essentieel voor de Food professional zijn de volgende houdingsaspecten: dienstverlenend, proactief, commercieel, goede communicatieve en sociale vaardigheden, creatief en oplossingsgericht, flexibele houding, efficiënt samen kunnen werken met collega‚Äôs, resultaat-, klant-/gast- en kwaliteitsgericht werken, professioneel en representatief met een passie voor food.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
26003 01-08-2017  
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Toelichting bij Cross-over kwalificatie
De cross-over kwalificatie mag alleen aangeboden worden door de onderwijsinstelling wanneer deze een beschikking heeft ontvangen van de minister van OCW voor het aanbieden van de cross-over kwalificatie.
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Belevingsgericht werken K0790 01-08-2019
Borrelshop K1075 01-08-2019
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-10-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 19-07-2017
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-08-2017 01-10-2018
Duits in de beroepscontext B1 K0026 19-07-2017 01-10-2018
Duurzaamheid in het beroep C K0030 19-07-2017
Eetcultuur en -wensen K0032 01-08-2019
Hbo-doorstroom handel K0270 19-07-2017
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 19-07-2017
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2017
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 19-07-2017
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 19-07-2017
Lean en creatief K0512 19-07-2017
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 19-07-2017
Organisatie interne evenementen K0077 19-07-2017
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-08-2017
Persoonlijk profileren K0877 01-05-2019
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 10-02-2020
Supermarkt (geschikt voor niveau 3 en 4) K0244 01-08-2019
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 10-02-2020
Verdieping software K0505 10-02-2020
Verpakken van levensmiddelen K0513 19-07-2017
Werken op de internationale arbeidsmarkt K0313 20-12-2018