Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Inleiding in de levensmiddelentechnologie - K0682
Omschrijving
Dit keuzedeel gaat over levensmiddelentechnologie: over de componenten waaruit voedsel bestaat (geur, kleur, smaak, structuur etc.), het gaat over deze specifieke kwaliteitsaspecten. Er zijn verschillende technologieën (bewerkingen) die kenmerkend zijn voor de levensmiddelenindustrie en die gebruikt worden om producten een bepaald kwaliteitsaspect te geven. Dit keuzedeel is gericht op een kennismaking met (de kennis over) die technologieën. Het gaat daarbij om het werkingsprincipe van die technologieën, het resultaat van die technologieën op de (samenstelling van de) voedingsmiddelen en het effect op de kwaliteit als de technologie niet goed wordt toegepast (bijvoorbeeld wat gebeurt er met een eiwit wanneer de temperatuur tijdens het productieproces ongewenst verandert).
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
12-10-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2016) Vakbekwaam medewerker teelt (3) 22-05-2021
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 22-05-2021
Vakexpert teelt en groene technologie (4) 22-05-2021
Vakexpert veehouderij (4) 22-05-2021
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2017) Vakbekwaam medewerker teelt (3) 22-05-2021
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 22-05-2021
Vakexpert teelt en groene technologie (4) 22-05-2021
Vakexpert veehouderij (4) 22-05-2021
Industriële processen Mechanisch operator A (2) 12-10-2016
Mechanisch operator B (3) 12-10-2016
Procesoperator A (2) 12-10-2016
Procesoperator B (3) 12-10-2016
Operationele Techniek Operationeel technicus (3) 23-08-2019
Operationele Techniek (Gewijzigd 2017) Operationeel technicus (3) 23-08-2019