Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Verdieping bakkerijgrondstoffen - K0713
Omschrijving
Dit keuzedeel gaat over grondstoffen voor bakkerijproducten. Waar komen ze vandaan? Hoe worden ze gemaakt? Hoeveel soorten zijn er op de markt en wat zijn de verschillen in kwaliteit en functionaliteit? Hoe beïnvloedt het seizoen de samenstelling van grondstoffen? Zijn er verschillende herkomsten en wat is het verschil in kwaliteit? Hoe kun je de herkomst traceren? Hoe maak je een bewuste keuze voor grondstoffen? Het gaat over verdiepende kennis van oorsprong, functionaliteit, diversiteit en kwaliteit van grondstoffen en bewuste keuzes maken voor specifieke grondstoffen ten behoeve van de productie van bakkerijproducten.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
12-10-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Brood en banket Leidinggevende bakkerij (4) 12-10-2016
Uitvoerend bakker (2) 12-10-2016
Zelfstandig werkend bakker (3) 12-10-2016
Brood en banket (Gewijzigd 2022) Leidinggevende bakkerij (4) 01-08-2022
Uitvoerend bakker (2) 01-08-2022
Zelfstandig werkend bakker (3) 01-08-2022
Ondernemer horeca/bakkerij Ondernemer bakkerij (4) 12-10-2016