Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Verdieping bakkerijgrondstoffen - K0713 | |
Omschrijving | Dit keuzedeel gaat over grondstoffen voor bakkerijproducten. Waar komen ze vandaan? Hoe worden ze gemaakt? Hoeveel soorten zijn er op de markt en wat zijn de verschillen in kwaliteit en functionaliteit? Hoe beïnvloedt het seizoen de samenstelling van grondstoffen? Zijn er verschillende herkomsten en wat is het verschil in kwaliteit? Hoe kun je de herkomst traceren? Hoe maak je een bewuste keuze voor grondstoffen? Het gaat over verdiepende kennis van oorsprong, functionaliteit, diversiteit en kwaliteit van grondstoffen en bewuste keuzes maken voor specifieke grondstoffen ten behoeve van de productie van bakkerijproducten. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
12-10-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Brood en banket | Leidinggevende bakkerij (4) | 12-10-2016 |
![]() |
|
Uitvoerend bakker (2) | 12-10-2016 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 12-10-2016 |
![]() |
||
Brood en banket (Gewijzigd 2022) | Leidinggevende bakkerij (4) | 01-08-2022 |
![]() |
|
Uitvoerend bakker (2) | 01-08-2022 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-08-2022 |
![]() |
||
Ondernemer horeca/bakkerij | Ondernemer bakkerij (4) | 12-10-2016 |
![]() |