Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Inleiding in de voedingstechnologie - K0474 | |
Omschrijving | Voedingstechnologie betreft een breed terrein. Dit keuzedeel geeft een inleiding op diverse technologische onderwerpen die voor de beroepsuitoefening van belang kunnen zijn (zoals conserveringsmethoden, kwaliteitsaspecten van de technologie of producteigenschappen). |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
12-04-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Vers: Leidinggeven & ambacht | Ondernemer vers (4) | 12-04-2016 |
![]() |
|
Vers: Leidinggeven & ambacht (Gewijzigd 2021) | Ondernemer vers (4) | 01-08-2021 |
![]() |
|
Vers: Vakmanschap & ambacht | Medewerker vers (2) | 12-04-2016 |
![]() |
|
Slager-traiteur (3) | 12-04-2016 |
![]() |
||
Vakbekwaam medewerker vers (3) | 12-04-2016 |
![]() |
||
Worstmaker (3) | 12-04-2016 |
![]() |
||
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) | Medewerker vers (2) | 01-08-2021 |
![]() |
|
Traiteur vers (3) | 01-08-2021 |
![]() |
||
Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-08-2021 |
![]() |