Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Lean en creatief - K0512 | |
Omschrijving | Dit keuzedeel gaat over de mindset en de toolset gekoppeld aan het lean- en creatieve proces waarmee je toekomstgericht en (pro)actief kan handelen in een steeds sneller veranderende persoonlijke, maatschappelijke en professionele context. Met dit keuzedeel kan een beginnend beroepsbeoefenaar een heldere (klant)vraag formuleren en op basis van de klantbehoefte kritisch kijken naar de effectiviteit van (bedrijfs)processen. Hij/zij kan creatieve en innovatieve oplossingen verzinnen/verbeteringen formuleren en zijn/haar ideeën op overtuigende wijze presenteren. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
19-07-2016 |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Adviseur duurzame leefomgeving | 01-07-2018 |
![]() |
|
Allround coördinator-instructeur buitensport | 19-07-2017 |
![]() |
|
Allround hospitality medewerker | 01-08-2017 |
![]() |
|
AV-mediatechnoloog | 01-08-2018 |
![]() |
|
Beautyprofessional in de zorg | 01-08-2019 |
![]() |
|
Business support | 01-08-2019 |
![]() |
|
E-commercemanager | 01-08-2020 |
![]() |
|
E-commercemanager | 25-01-2018 |
![]() |
|
Food professional | 19-07-2017 |
![]() |
|
Food specialist | 19-07-2017 |
![]() |
|
Junior business controller | 01-08-2020 |
![]() |
|
Leidinggevende international hospitality | 01-07-2018 |
![]() |
|
Medewerker marketing, sales en hospitality | 01-08-2021 |
![]() |
|
Middenkaderfunctionaris smart building | 19-07-2017 |
![]() |
|
Middenkaderfunctionaris smart industry | 19-07-2017 |
![]() |
|
Servicemedewerker | 01-08-2019 |
![]() |
|
Technicus hout en restauratie | 19-07-2017 |
![]() |
|
Vakbekwaam medewerker industrieel produceren van levensmiddelen | 01-08-2021 |