Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Voeding
Omschrijving
Alle beginnend beroepsbeoefenaren in het werkveld voeding werken aan de ontwikkeling, productie, verpakking en kwaliteit van voeding voor menselijke of dierlijke consumptie. Zij hebben een passie voor voeding. De beginnend beroepsbeoefenaren zijn zich voortdurend bewust van het feit dat voeding veilig moet zijn voor menselijke of dierlijke consumptie. De kwaliteit van voeding staat bovenaan zonder daarbij de kosten en de baten uit het oog te verliezen. Van beginnend beroepsbeoefenaren wordt verwacht dat zij nauwkeurig en veilig werken. Bij het realiseren van het gewenste resultaat is de beginnend beroepsbeoefenaar gedisciplineerd, kritisch en standvastig. De beginnend beroepsbeoefenaar levert een actieve bijdrage aan de verbetering van voeding en/of het verantwoord gebruik van voeding. De beginnend beroepsbeoefenaar werkt binnen de kaders van de kwaliteitszorgsystemen en is flexibel, alert en proactief. In het werkveld voeding zijn werken in teamverband, collegialiteit, klantgerichtheid (interne en externe klanten), werken met aandacht voor arbo, milieu, gezondheid en goed werknemerschap belangrijk. Elke beroepsbeoefenaar krijgt in toenemende mate te maken met de perceptie van de consument over voeding en het productieproces. De voedingssector neemt voedselveiligheid en de risico’s van voeding uiterst serieus. De beginnend beroepsbeoefenaar voelt eigenaarschap voor de voeding. Elke beroepsbeoefenaar is voortdurend bereid diens eigen capaciteiten verder te ontwikkelen. De wereld van de voedingsmiddelenindustrie is continu in beweging: dat vraagt van beginnend beroepsbeoefenaren dat ze wendbaar zijn om om te kunnen gaan met veranderingen in bijvoorbeeld het groeiend belang van data en automatisering, verduurzaming en bewuste voeding.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23392 01-08-2024  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Medewerker voeding, technologie en techniek 2 25977 01-08-2024
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-08-2024  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2024  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2024  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2024  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2024  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-08-2024  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2024  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2024  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2024  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2024  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2024  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2024  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-08-2024  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2024  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2023  
Klantcontact en verkoop K0059 01-08-2024  
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek 3 25978 01-08-2024
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-08-2024  
Brede verbetermethoden en -technieken K0858 27-11-2023  
Digitale vaardigheden basis K0022 01-08-2024  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2024  
Diversiteit K0024 01-08-2024  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2024  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2024  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2024  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-08-2024  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-08-2024  
Engels A2/B1 K0802 01-08-2024  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2024  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2024  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2024  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2024  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-08-2024  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-08-2024  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2024  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2024  
Klantcontact en verkoop K0059 01-08-2024  
Vakexpert voeding, technologie en techniek 4 25979 01-08-2024
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2024  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2024  
Diversiteit K0024 01-08-2024  
Doorstroom groen hbo K0601 01-08-2024  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2024  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2024  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2024  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2024  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2024  
Fooddesign K0283 01-08-2024  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2024  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2024  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2024  
Hospitality/catering K0352 01-08-2024  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2024  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2024  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2024  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2024  
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling 4 25980 01-08-2024
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-08-2024  
Brede verbetermethoden en -technieken K0858 27-11-2023  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 01-08-2024  
Diversiteit K0024 01-08-2024  
Doorstroom groen hbo K0601 01-08-2024  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-08-2024  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-08-2024  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-08-2024  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-08-2024  
Engels B1/B2 K0803 01-08-2024  
Fooddesign K0283 01-08-2024  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-08-2024  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-08-2024  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 01-08-2024  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 01-08-2024  
Hospitality/catering K0352 01-08-2024  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-08-2024  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-08-2024  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-08-2024  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 01-08-2024