Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Vakexpert voeding, technologie en techniek
Omschrijving
De beginnend beroepsbeoefenaar is gericht op het produceren van grote hoeveelheden voedingsmiddelen voor mens en dier. De beginnend beroepsbeoefenaar is zich sterk bewust van de invloed die de verschillende factoren in de processtappen, waaronder het eigen handelen, hebben op het eindproduct, de productiviteit en de kosten. De beginnend beroepsbeoefenaar is een specialist, zowel op het gebied van productie van voeding als op het gebied van procesbeheersing, procesoptimalisatie en product- en procestechnologie. De beginnend beroepsbeoefenaar voelt zich verantwoordelijk voor procesoptimalisatie en de begeleiding van collega’s naast het beheren van proceslijnen en machines, het bewaken van het proces en het uitvoeren van onderhoud. De beginnend beroepsbeoefenaar heeft brede kennis van automatisering, de systemen en hoe die aan elkaar verbonden zijn. De beginnend beroepsbeoefenaar is voortdurend alert op situaties die gevaar opleveren voor de voedselveiligheid. De beginnend beroepsbeoefenaar is gericht op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de voeding die wordt geproduceerd en speelt daarop in. De beginnend beroepsbeoefenaar werkt in het primaire proces of neemt deel aan projecten.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25979 01-08-2024  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Voeding