Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Van grond tot mond verdieping - K0716
Omschrijving
Het keuzedeel gaat over verdiepen van kennis over een trend in de productieketen van voedsel/ voedingsmiddelen. Afhankelijk van de beroepscontext kan de trend voorkomen bij de productie van een voedingsmiddel (plantaardig of dierlijk), via de verwerking tot het moment dat het wordt verkocht of geserveerd. Het keuzedeel maakt de beginnend beroepsbeoefenaar ervan bewust dat trends in één fase van de keten ook gevolgen hebben voor de andere fases.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
12-10-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2016) Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk (3) 12-10-2016
Vakbekwaam medewerker agrohandel en logistiek (3) 12-10-2016
Vakbekwaam medewerker teelt (3) 12-10-2016
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 12-10-2016
Vakexpert agrarisch loonwerk (4) 21-01-2017
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2017) Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk (3) 21-01-2017
Vakbekwaam medewerker agrohandel en logistiek (3) 21-01-2017
Vakbekwaam medewerker teelt (3) 21-01-2017
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 21-01-2017
Bediening Gastronoom/sommelier (4) 12-10-2016
Leidinggevende bediening (4) 12-10-2016
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) 12-10-2016
Brood en banket Leidinggevende bakkerij (4) 21-01-2017
Zelfstandig werkend bakker (3) 21-01-2017
Fastservice 1e Medewerker fastservice (3) 12-10-2016
Manager/bedrijfsleider fastservice (4) 12-10-2016
Keuken Gespecialiseerd kok (4) 12-10-2016
Leidinggevende keuken (4) 12-10-2016
Zelfstandig werkend kok (3) 12-10-2016
Ondernemer horeca/bakkerij Manager/ondernemer horeca (4) 12-10-2016
Meewerkend horeca ondernemer (4) 12-10-2016
Ondernemer bakkerij (4) 12-10-2016
Cross-over kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Persoonlijk begeleider zorgboerderij 01-02-2019
Voeding- en leefstijladviseur 01-08-2021