Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Voedingsleer, gevorderd - K0183 | |
Omschrijving | Dit keuzedeel gaat over meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen. Daarnaast is er aandacht voor de etikettering van de verpakte producten (welke informatie moet er op staan). |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Brood en banket | Leidinggevende bakkerij (4) | 01-03-2016 | ||
Brood en banket (Gewijzigd 2022) | Leidinggevende bakkerij (4) | 01-08-2022 | ||
Duurzame leefomgeving | Adviseur duurzame leefomgeving (4) | 01-08-2023 | ||
Keuken | Gespecialiseerd kok (4) | 13-11-2020 | ||
Ondernemer horeca/bakkerij | Ondernemer bakkerij (4) | 01-03-2016 | ||
Patisserie | Patissier (4) | 01-03-2016 | ||
Patisserie (Gewijzigd 2022) | Patissier (4) | 01-08-2022 |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Adviseur duurzame leefomgeving | 01-08-2017 |