Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Voeding, industriële processen - K0651
Omschrijving
Het keuzedeel beschrijft de kennis en vaardigheden die een beginnend beroepsbeoefenaar nodig heeft als hij in de voedingsindustrie wil gaan werken. Kennis over voedselveiligheid, HACCP en gevaren waaraan voedingsmiddelen blootstaan (bederf, besmetting) en de gevolgen die dat heeft voor consumenten, spelen een belangrijke rol evenals het nemen van maatregelen ter voorkoming van gevaren.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
19-07-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2016) Vakbekwaam medewerker teelt (3) 22-05-2021
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 22-05-2021
Vakexpert teelt en groene technologie (4) 22-05-2021
Vakexpert veehouderij (4) 22-05-2021
Agro productie, handel en technologie (Gewijzigd 2017) Vakbekwaam medewerker teelt (3) 22-05-2021
Vakbekwaam medewerker veehouderij (3) 22-05-2021
Vakexpert teelt en groene technologie (4) 22-05-2021
Vakexpert veehouderij (4) 22-05-2021
Industriële processen Mechanisch operator A (2) 19-07-2016
Mechanisch operator B (3) 19-07-2016
Procesoperator A (2) 19-07-2016
Procesoperator B (3) 19-07-2016
Operationele Techniek Operationeel technicus (3) 23-08-2019
Operationele Techniek (Gewijzigd 2017) Operationeel technicus (3) 23-08-2019
Vers: Vakmanschap & ambacht Vakbekwaam medewerker vers (3) 19-07-2017
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) Vakbekwaam medewerker vers (3) 01-08-2021