Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Traiteur verdieping - K0385 | |
Omschrijving | Het keuzedeel is een vervolg op het keuzedeel Traiteur basis. De student leert meer specialistische vaardigheden m.b.t. het bereiden van traiteursproducten. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Vers: Leidinggeven & ambacht | Ondernemer vers (4) | 01-03-2016 | ||
Vers: Leidinggeven & ambacht (Gewijzigd 2021) | Ondernemer vers (4) | 01-08-2021 | ||
Vers: Vakmanschap & ambacht | Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-03-2016 | ||
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) | Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-08-2021 |