Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Voedingsleer - K0182 | |
Omschrijving | Dit keuzedeel gaat over meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen. Daarnaast is er aandacht voor de etikettering van de verpakte producten (welke informatie moet er op staan). |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Brood en banket | Uitvoerend bakker (2) | 01-03-2016 | ||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-03-2016 | |||
Brood en banket (Gewijzigd 2022) | Uitvoerend bakker (2) | 01-08-2022 | ||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-08-2022 | |||
Keuken | Kok (2) | 13-11-2020 | ||
Zelfstandig werkend kok (3) | 13-11-2020 |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Servicemedewerker | 19-07-2017 |