Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Streekproducten - K0174 | |
Omschrijving | Met de kennis en vaardigheden die de leerling opdoet in dit keuzedeel kan hij bakkerijproducten produceren die specifiek zijn voor de regio waarin hij zijn opleiding volgt. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Brood en banket | Leidinggevende bakkerij (4) | 12-10-2016 |
![]() |
|
Uitvoerend bakker (2) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Brood en banket (Gewijzigd 2022) | Leidinggevende bakkerij (4) | 01-08-2022 |
![]() |
|
Uitvoerend bakker (2) | 01-08-2022 |
![]() |
||
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-08-2022 |
![]() |
||
Patisserie | Patissier (4) | 12-10-2016 |
![]() |
|
Patisserie (Gewijzigd 2022) | Patissier (4) | 01-08-2022 |
![]() |