Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Worstmaken verdieping - K0134
Omschrijving
Het keuzedeel is een vervolg op het keuzedeel Worstmaken basis. De student leert meer specialistische vaardigheden m.b.t. het produceren van worsten en vleeswaren. Daarnaast krijgt hij basiskennis over voedingstechnologie, waardoor hij begrijpt hoe verschillende ingrediënten en bereidingswijzen invloed hebben op smaak, houdbaarheid, binding of uiterlijk en wat er gebeurt tijdens het bereidingsproces.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-03-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Vers: Leidinggeven & ambacht Ondernemer vers (4) 21-01-2017
Vers: Leidinggeven & ambacht (Gewijzigd 2021) Ondernemer vers (4) 01-08-2021
Vers: Vakmanschap & ambacht Medewerker vers (2) 01-03-2016
Vakbekwaam medewerker vers (3) 01-03-2016
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) Medewerker vers (2) 01-08-2021
Traiteur vers (3) 01-08-2021
Vakbekwaam medewerker vers (3) 01-08-2021