Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Worstmaken verdieping - K0134 | |
Omschrijving | Het keuzedeel is een vervolg op het keuzedeel Worstmaken basis. De student leert meer specialistische vaardigheden m.b.t. het produceren van worsten en vleeswaren. Daarnaast krijgt hij basiskennis over voedingstechnologie, waardoor hij begrijpt hoe verschillende ingrediënten en bereidingswijzen invloed hebben op smaak, houdbaarheid, binding of uiterlijk en wat er gebeurt tijdens het bereidingsproces. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Vers: Leidinggeven & ambacht | Ondernemer vers (4) | 21-01-2017 | ||
Vers: Leidinggeven & ambacht (Gewijzigd 2021) | Ondernemer vers (4) | 01-08-2021 | ||
Vers: Vakmanschap & ambacht | Medewerker vers (2) | 01-03-2016 | ||
Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-03-2016 | |||
Vers: Vakmanschap & ambacht (Gewijzigd 2021) | Medewerker vers (2) | 01-08-2021 | ||
Traiteur vers (3) | 01-08-2021 | |||
Vakbekwaam medewerker vers (3) | 01-08-2021 |