Kwalificatie | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Vakexpert voeding en voorlichting | ||||
Omschrijving | De beginnend vakexpert voeding en voorlichting is gericht op het verantwoord gebruik van voedsel/voeding in bedrijfsprocessen en door consumenten/(eind)gebruikers zodat de voeding een positieve bijdrage levert aan een gezonde wereld (gezonde mensen en gezonde omgeving). Hij begeleidt klanten bij voedingsvraagstukken in alle breedte. Hij spreekt medewerkers en evt. klanten aan op hun gedrag als dat gezondheids- of milieurisico’s met zich meebrengt. Hij Hij is zich bewust van de bijdrage die hij levert in de afstemming van de ene schakel in de keten naar een volgende schakel in de keten. Steeds met het doel verantwoorde productie en consumptie van voedsel te realiseren.
De beginnend vakexpert voeding en voorlichting werkt in de particuliere en publieke sector, zowel voor bedrijven als voor individuele klanten. Hij werkt in loondienst of als zzp’r, in het primaire proces en/of in projecten.
Voedsel en voeding is op verantwoorde wijze geproduceerd. Bedrijven en consumenten zijn geadviseerd over het gebruik van voedsel/voeding. |
||||
Niveau | 4 | ||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot | |
25464 | 01-08-2015 | ||||
Overige documenten | Beroepsbeschrijving.pdf |
![]() |