Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Voeding
Omschrijving
Alle beginnend beroepsbeoefenaren in het werkveld voedsel/voeding werken aan ontwikkeling, bereiding, kwaliteit van en advisering over voedsel voor menselijke of dierlijke consumptie. Zij hebben een passie voor voedsel/voeding. Het kan daarbij gaan om grond- en hulpstoffen, bereiding of verpakking en voorlichting over voedsel/voeding. De beginnend beroepsbeoefenaren zijn zich voortdurend bewust van het feit dat voedsel veilig moet zijn voor menselijke of dierlijke consumptie. De kwaliteit van voedsel staat bovenaan zonder daarbij de kosten en de baten uit het oog te verliezen. Van beginnend beroepsbeoefenaren wordt verwacht dat zij nauwkeurig en veilig werken. Bij het realiseren van het gewenste resultaat is de beginnend beroepsbeoefenaar gedisciplineerd, kritisch en standvastig. Hij levert een actieve bijdrage aan de verbetering van voedsel of het verantwoord gebruik van voedsel. Hij werkt binnen de kaders van de zorgsystemen en is flexibel, alert en proactief. In het werkveld voedsel/voeding zijn werken in teamverband, collegialiteit, klantgerichtheid (interne en externe klanten), werken met aandacht voor arbo, milieu, gezondheid en goed werknemerschap belangrijk. Elke beroepsbeoefenaar krijgt in toenemende mate te maken met de perceptie van de consument over voedsel en voeding en het bereidingsproces. De voedingssector neemt voedselveiligheid en de risico’s van voedsel uiterst serieus. De beroepsbeoefenaar voelt eigenaarschap voor het voedsel. Elke beroepsbeoefenaar is voortdurend bereid zijn eigen capaciteiten verder te ontwikkelen.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23173 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2029  
23228 01-08-2017 01-08-2019 01-08-2025  
Eisen mbo-certificaten Voedselveiligheid in de productieketen - basis
Voedselveiligheid in de productieketen - verdieping
Beheersen voedselproductie
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Medewerker voeding en technologie 2 25460 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2028
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-03-2016  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Droning - toepassingen K0797 09-03-2023 01-01-2024  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Klantcontact en verkoop K0059 01-03-2016  
Vakbekwaam medewerker voeding en technologie 3 25461 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2029
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-03-2016  
Brede verbetermethoden en -technieken K0858 17-07-2020  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Interne auditor voedingsindustrie K1325 Concept  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Klantcontact en verkoop K0059 01-03-2016  
Vakexpert voeding en technologie 4 25463 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2029
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Doorstroom groen hbo K0601 19-07-2016 01-01-2020  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Fooddesign K0283 01-03-2016  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Hospitality/catering K0352 01-03-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Interne auditor voedingsindustrie K1325 Concept  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Vakexpert voeding en kwaliteit 4 25462 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2029
25569 01-08-2017 01-08-2019 01-08-2025
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Brede verbetermethoden en -technieken K0858 17-07-2020  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Doorstroom groen hbo K0601 19-07-2016 01-01-2020  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Fooddesign K0283 01-03-2016  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Hospitality/catering K0352 01-03-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Vakexpert voeding en voorlichting 4 25464 01-08-2015 01-08-2024 01-08-2029
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Coachen en adviseren bij natuurvoeding K1291 Concept  
Coaching bij voeding en beweging in de wellness K0612 19-07-2017  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Doorstroom groen hbo K0601 19-07-2016 01-01-2020  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Fooddesign K0283 01-03-2016  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Hospitality/catering K0352 01-03-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Interne auditor voedingsindustrie K1325 Concept  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020