Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Certificaat
Naam Starten met managen in de horeca
Omschrijving
In het scholingstraject worden werkprocessen aangeleerd m.b.t. plannen en verdelen van werkzaamheden, aansturen van medewerkers en het voeren van interne formele gesprekken. Ook gaat het om voorbereidende werkzaamheden, zoals mise en place en mastiek, en afrondende werkzaamheden, zoals het schoonmaakplan en het verwerken van afval. Bovendien is er aandacht voor het creëren en bewaken van sfeer. Te denken valt hierbij aan het toepassen van het gastvrijheidsconcept, het omgaan met conflicten en kennis over het sociaal-hygiënisch beleid. Na het volgen van dit scholingstraject is de certificaathouder snel inzetbaar binnen het horecabedrijf en heeft hij/zij een eerste stap gezet om door te groeien naar manager/ondernemer binnen de horeca.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-08-2022
Dossier Kwalificatie
Ondernemer horeca/bakkerij Manager/ondernemer horeca