Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Vers: Leidinggeven & ambacht
Omschrijving
Voor de ondernemer vers is het werken met versproducten een passie. Hij is enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. Hij bepaalt en geeft uitvoering aan de marketingstrategie, de bedrijfsvoering, het personeelsbeleid en het financiële beleid. Hij is representatief, flexibel, kwaliteits- en resultaatgericht en werkt graag met verse voeding. Hij is in staat om anderen passende instructies en verantwoordelijkheden te geven. Daarnaast is hij stressbestendig, zakelijk en klantvriendelijk. Hij heeft commercieel inzicht en onderhoudt de contacten met externen. Hij is klant- en marktgericht, besluitvaardig en veranderingsgericht. Hij neemt initiatief en is inventief. Hij is eindverantwoordelijk en geeft leiding aan het hele bedrijf (of versafdeling). Hij wordt hierbij op bepaalde gebieden door de chef ondersteund. Hij is een teamwerker, collegiaal en sociaal vaardig. De ondernemer vers heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het werken met verse voeding vereist constante aandacht voor voorschriften met betrekking tot: - arbo en veiligheid: onder andere het gebruik van messen en/of machines bij de bewerking van versproducten; - gezondheid: de geldende hygiënecode en voedselveiligheid; - milieu: sorteren van afval en gebruik van schoonmaakmiddelen; - traceability: onder andere etikettering; - duurzaamheid.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23165 01-08-2015 01-08-2021 01-08-2027  
Eisen mbo-certificaten    
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Ondernemer vers 4 25420 01-08-2015 01-08-2021 01-08-2027
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 12-10-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 06-12-2022  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Fooddesign K0283 12-10-2016  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 12-04-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Lean en creatief K0512 19-07-2016  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-03-2016  
Persoonlijk profileren K0877 26-10-2017  
Praktijkonderzoek K0927 01-07-2018  
Praktijkopleider K0087 19-07-2017 01-08-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-07-2018  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-07-2018  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-07-2018  
Spaans in de beroepscontext A2 K0098 01-03-2016 01-01-2019  
Spaans in de beroepscontext B1 K0099 01-03-2016 01-01-2019  
Topsportvaardigheden K0614 19-05-2017  
Traiteur basis K0384 21-01-2017  
Traiteur verdieping K0385 01-03-2016  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 19-07-2016  
Verdieping software K0505 12-10-2016  
Voorbereiding havo aardrijkskunde K0841 19-07-2017  
Voorbereiding havo biologie K0842 19-07-2017  
Voorbereiding havo economie K0843 19-07-2017  
Voorbereiding havo geschiedenis K0844 19-07-2017  
Voorbereiding havo management en organisatie K0845 19-07-2017 01-01-2022  
Voorbereiding havo natuurkunde K0846 19-07-2017  
Voorbereiding havo scheikunde K0847 19-07-2017  
Voorbereiding havo wiskunde A K0848 19-07-2017  
Voorbereiding hbo K0125 01-03-2016  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 04-01-2018  
Worstmaken basis K0133 21-01-2017  
Worstmaken verdieping K0134 21-01-2017