Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Ondernemer vers
Omschrijving
Voor de ondernemer vers is het werken met versproducten een passie. Hij is enthousiast en gedreven om het bedrijf succesvol te laten zijn. Hij bepaalt en geeft uitvoering aan de marketingstrategie, de bedrijfsvoering, het personeelsbeleid en het financiƫle beleid. Hij is representatief, flexibel, kwaliteits- en resultaatgericht en werkt graag met verse voeding. Hij is in staat om anderen passende instructies en verantwoordelijkheden te geven. Daarnaast is hij stressbestendig, zakelijk en klantvriendelijk. Hij heeft commercieel inzicht en onderhoudt de contacten met externen. Hij is klant- en marktgericht, besluitvaardig en veranderingsgericht. Hij neemt initiatief en is inventief. Hij is eindverantwoordelijk en geeft leiding aan het hele bedrijf (of versafdeling). Hij wordt hierbij op bepaalde gebieden door de chef ondersteund. Hij is een teamwerker, collegiaal en sociaal vaardig. De ondernemer vers heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het werken met verse voeding vereist constante aandacht voor voorschriften met betrekking tot: - arbo en veiligheid: onder andere het gebruik van messen en/of machines bij de bewerking van versproducten; - gezondheid: de geldende hygiƫnecode en voedselveiligheid; - milieu: sorteren van afval en gebruik van schoonmaakmiddelen; - traceability: onder andere etikettering; - duurzaamheid.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25420 01-08-2015 01-08-2021 01-08-2027  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Vers: Leidinggeven & ambacht ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018
Digitale vaardigheden basis K0022 12-10-2016
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016
Eetcultuur en -wensen K0032 06-12-2022
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018
Fooddesign K0283 12-10-2016
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016
Inleiding in de voedingstechnologie K0474 12-04-2016
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020