Dossier | |||||
---|---|---|---|---|---|
Naam | Vers: Vakmanschap & ambacht | ||||
Omschrijving |
De vakman vers verricht be- en verwerkingshandelingen aan versproducten met het oog op de vraag van de klant. Hij is zich continu bewust van het belang dat de klant hecht aan kwaliteitseisen en gezondheidsaspecten van versproducten. Aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid zijn cruciale aspecten die als rode draad door het werk lopen.
De vakman vers heeft een hoog werktempo maar bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit en voedselveiligheid van de versproducten. Hij is dienstverlenend en flexibel als het werk dat vereist. Ook is hij collegiaal. In zijn werk is hij zich continu bewust van en houdt zich bezig met:
- arbo en veiligheid: met name het gebruik van messen en machines;
- milieu: sorteren afval en gebruik schoonmaakmiddelen;
- gezondheid: hygiënemaatregelen;
- economisch belang: verwerken restmateriaal en voorkomen derving.
|
||||
Geldigheidsinformatie | Crebo | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Expiratiedatum | |
23166 | 01-08-2015 | 01-08-2021 | 01-08-2026 | ||
Eisen mbo-certificaten | |||||
Overige documenten | Verantwoordingsinformatie.pdf |