Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Keuzedeel
Naam Hospitality/catering - K0352
Omschrijving
Dit keuzedeel beschrijft de zorg voor een positieve voedselpresentatie en beleving, en afstemming hiervan op de behoefte van de klant. Het keuzedeel is gericht op een verbreding van de kwalificatie. Het gaat erom dat er in de keten gedacht en gewerkt wordt; relatie met de (behoefte van de) consument.
Geldigheidsinformatie Geldig vanaf Geldig tot
01-03-2016
Dossier Kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Duurzame leefomgeving Adviseur duurzame leefomgeving (4) Concept
Facilitair leidinggeven Facilitair leidinggevende (4) 19-07-2016
Facilitaire dienstverlening Allround medewerker facilitaire dienstverlening (3) 23-08-2019
Facilitair leidinggevende (4) 23-08-2019
Voeding Vakexpert voeding en kwaliteit (4) 01-03-2016
Vakexpert voeding en technologie (4) 01-03-2016
Vakexpert voeding en voorlichting (4) 01-03-2016
Voeding (Gewijzigd 2024) Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (4) 01-08-2024
Vakexpert voeding, technologie en techniek (4) 01-08-2024
Voeding- en leefstijladvies Voeding- en leefstijladviseur (4) 01-08-2023
Voeding- en leefstijladvies (Gewijzigd 2024) Voeding- en leefstijladviseur (4) 01-08-2024
Cross-over kwalificatie Koppeling vanaf Koppeling tot  
Adviseur duurzame leefomgeving 01-07-2018
Voeding- en leefstijladviseur 01-08-2021