Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Hospitality/catering - K0352 | |
Omschrijving | Dit keuzedeel beschrijft de zorg voor een positieve voedselpresentatie en beleving, en afstemming hiervan op de behoefte van de klant. Het keuzedeel is gericht op een verbreding van de kwalificatie. Het gaat erom dat er in de keten gedacht en gewerkt wordt; relatie met de (behoefte van de) consument. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Duurzame leefomgeving | Adviseur duurzame leefomgeving (4) | Concept |
![]() |
|
Facilitair leidinggeven | Facilitair leidinggevende (4) | 19-07-2016 |
![]() |
|
Facilitaire dienstverlening | Allround medewerker facilitaire dienstverlening (3) | 23-08-2019 |
![]() |
|
Facilitair leidinggevende (4) | 23-08-2019 |
![]() |
||
Voeding | Vakexpert voeding en kwaliteit (4) | 01-03-2016 |
![]() |
|
Vakexpert voeding en technologie (4) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Vakexpert voeding en voorlichting (4) | 01-03-2016 |
![]() |
||
Voeding- en leefstijladvies | Voeding- en leefstijladviseur (4) | 01-08-2023 |
![]() |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Adviseur duurzame leefomgeving | 01-07-2018 |
![]() |
|
Voeding- en leefstijladviseur | 01-08-2021 |
![]() |