Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Keuken
Omschrijving
De medewerker in de keuken is service- en teamgericht en moet goed kunnen plannen, corrigeren en organiseren. De medewerker in de keuken is bewegingsvaardig, een noodzakelijke voorwaarde voor het uitvoeren van zijn taken. Hij is communicatief en sociaal vaardig in de omgang met zijn directe collega’s. Zijn manier van werken is efficiënt en op duurzaamheid gericht. De medewerker in de keuken moet goed om kunnen gaan met piekbelasting. Hij moet tijdens piekbelastingen kunnen meebewegen met de processen in de keuken. Daarbij moet hij zijn motorische vaardigheden goed blijven uitvoeren en communiceren met collega's, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan in de voortgang van de processen.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23085 01-08-2015  
Eisen mbo-certificaten Koken in de horeca
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Kok 2 25180 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 19-05-2017  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
De gastvrije kok K0891 04-01-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken K0983 01-07-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Lean en creatief K0512 19-07-2016  
Nederlands 3F K0071 01-03-2016 01-10-2018  
Nederlands 3F K0071 01-04-2018  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 1 en 2) K0211 01-03-2016  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-03-2016  
Persoonlijk profileren K0877 26-10-2017  
Regionale specialiteiten en producten K1147 24-01-2020  
Rekenen 3F K1130 29-10-2019 01-08-2023  
Rekenen in de beroepspraktijk K0285 22-05-2021 01-08-2024  
Solliciteren K0097 22-05-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-07-2018  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-07-2018  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-07-2018  
Spaans in de beroepscontext A2 K0098 01-03-2016 01-01-2019  
Spaans in de beroepscontext B1 K0099 01-03-2016 01-01-2019  
Toewerken naar Nederlands 2F K1133 30-01-2021 01-01-2023  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 2) K0516 19-07-2016  
Verrijking leervaardigheden K0440 22-05-2021  
Voedingsleer K0182 13-11-2020  
Wijnkennis 1 K0187 19-07-2016  
Zelfstandig werkend kok 3 25182 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 01-03-2016  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 19-05-2017  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
De gastvrije kok K0891 04-01-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken K1015 01-10-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Lean en creatief K0512 19-07-2016  
Maritime host K1080 01-04-2019  
Nederlands 3F K0071 01-03-2016 01-10-2018  
Nederlands 3F K0071 01-04-2018  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-03-2016  
Ondernemerschap mbo K0165 01-03-2016  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-03-2016  
Persoonlijk profileren K0877 26-10-2017  
Praktijkonderzoek K0927 01-07-2018  
Praktijkopleider K0087 24-01-2020 01-08-2021  
Regionale specialiteiten en producten K1147 24-01-2020  
Rekenen 3F K1130 29-10-2019 01-08-2023  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-07-2018  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-07-2018  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-07-2018  
Spaans in de beroepscontext A2 K0098 01-03-2016 01-01-2019  
Spaans in de beroepscontext B1 K0099 01-03-2016 01-01-2019  
Topsportkok K1284 Concept  
Topsportvaardigheden K0614 19-05-2017  
Van grond tot mond verdieping K0716 12-10-2016  
Vegan keuken K1337 Concept  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 19-07-2016  
Voedingsleer K0182 13-11-2020  
Voedselverspilling in de professionele keuken K1347 Concept  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 04-01-2018  
Wijnkennis 1 K0187 12-10-2016  
Wijnkennis 2 K0188 01-03-2016  
Gespecialiseerd kok 4 25179 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 15-07-2021  
Basismanagement K0008 01-03-2016  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bierkennis K0957 01-01-2019  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-05-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Lean en creatief K0512 19-07-2016  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-03-2016  
Ondernemerschap mbo K0165 01-03-2016  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-03-2016  
Persoonlijk profileren K0877 26-10-2017  
Praktijkonderzoek K0927 01-07-2018  
Praktijkopleider K0087 21-01-2017 01-08-2021  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-07-2018  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-07-2018  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-07-2018  
Spaans in de beroepscontext A2 K0098 01-03-2016 01-01-2019  
Spaans in de beroepscontext B1 K0099 01-03-2016 01-01-2019  
Topsportkok K1284 Concept  
Topsportvaardigheden K0614 19-05-2017  
Van grond tot mond verdieping K0716 12-10-2016  
Vegan keuken K1337 Concept  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 19-07-2016  
Voedingsleer, gevorderd K0183 13-11-2020  
Voorbereiding havo aardrijkskunde K0841 19-07-2017  
Voorbereiding havo biologie K0842 19-07-2017  
Voorbereiding havo economie K0843 19-07-2017  
Voorbereiding havo geschiedenis K0844 19-07-2017  
Voorbereiding havo management en organisatie K0845 19-07-2017 01-01-2022  
Voorbereiding havo natuurkunde K0846 19-07-2017  
Voorbereiding havo scheikunde K0847 19-07-2017  
Voorbereiding havo wiskunde A K0848 19-07-2017  
Voorbereiding hbo K0125 01-03-2016  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 04-01-2018  
Wijnkennis 2 K0188 01-03-2016  
Leidinggevende keuken 4 25181 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 15-07-2021  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 22-05-2021  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-07-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Lean en creatief K0512 19-07-2016  
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) K0072 01-03-2016  
Ondernemerschap mbo K0165 01-03-2016  
Oriëntatie op ondernemerschap K0080 01-03-2016  
Persoonlijk profileren K0877 26-10-2017  
Praktijkonderzoek K0927 01-07-2018  
Praktijkopleider K0087 19-07-2017 01-08-2021  
Regionale specialiteiten en producten K1147 24-01-2020  
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0999 01-07-2018  
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs K1000 01-07-2018  
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs K1001 01-07-2018  
Spaans in de beroepscontext A2 K0098 01-03-2016 01-01-2019  
Spaans in de beroepscontext B1 K0099 01-03-2016 01-01-2019  
Topsportkok K1284 Concept  
Topsportvaardigheden K0614 19-05-2017  
Van grond tot mond verdieping K0716 12-10-2016  
Vegan keuken K1337 Concept  
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) K0517 19-07-2016  
Voorbereiding havo aardrijkskunde K0841 19-07-2017  
Voorbereiding havo biologie K0842 19-07-2017  
Voorbereiding havo economie K0843 19-07-2017  
Voorbereiding havo geschiedenis K0844 19-07-2017  
Voorbereiding havo management en organisatie K0845 19-07-2017 01-01-2022  
Voorbereiding havo natuurkunde K0846 19-07-2017  
Voorbereiding havo scheikunde K0847 19-07-2017  
Voorbereiding havo wiskunde A K0848 19-07-2017  
Voorbereiding hbo K0125 01-03-2016  
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking K0948 04-01-2018  
Wijnkennis 1 K0187 29-01-2022  
Wijnkennis 2 K0188 01-03-2016