Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Dossier
Naam Keuken
Omschrijving
De medewerker in de keuken is service- en teamgericht en moet goed kunnen plannen, corrigeren en organiseren. De medewerker in de keuken is bewegingsvaardig, een noodzakelijke voorwaarde voor het uitvoeren van zijn taken. Hij is communicatief en sociaal vaardig in de omgang met zijn directe collega’s. Zijn manier van werken is efficiënt en op duurzaamheid gericht. De medewerker in de keuken moet goed om kunnen gaan met piekbelasting. Hij moet tijdens piekbelastingen kunnen meebewegen met de processen in de keuken. Daarbij moet hij zijn motorische vaardigheden goed blijven uitvoeren en communiceren met collega's, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan in de voortgang van de processen.
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Expiratiedatum  
23085 01-08-2015  
Eisen mbo-certificaten Koken in de horeca
Overige documenten Verantwoordingsinformatie.pdf
Kwalificatie Niveau Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
Kok 2 25180 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 K0003 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 01-03-2016  
Barista basis K1224 Concept  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 19-05-2017  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
De gastvrije kok K0891 04-01-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken K0983 01-07-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep B K0029 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Fermenteren in de horeca K1437 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 2 K0224 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Zelfstandig werkend kok 3 25182 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 K0262 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 01-03-2016  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 19-05-2017  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
De gastvrije kok K0891 04-01-2018  
Digitale vaardigheden basis K0022 19-07-2016  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken K1015 01-10-2018  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep C K0030 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 01-03-2016  
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs K0984 01-07-2018  
Engels A2/B1 K0802 19-07-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext A2 K0034 01-03-2016 01-01-2019  
Engels in de beroepscontext B1 K0035 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Fermenteren in de horeca K1437 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 K0225 01-03-2016  
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit K0055 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Gespecialiseerd kok 4 25179 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 15-07-2021  
Basismanagement K0008 01-03-2016  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bierkennis K0957 01-01-2019  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-05-2017  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Fermenteren in de horeca K1437 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020  
Leidinggevende keuken 4 25181 01-08-2015
Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot    
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016  
Aziatische keuken K0140 15-07-2021  
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018  
Bereidt brood- en banketproducten K0757 22-05-2021  
Bierkennis K0957 01-10-2018  
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016  
Diversiteit K0024 29-01-2022  
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018  
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018  
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018  
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018  
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018  
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016  
Eetcultuur en -wensen K0032 19-07-2016  
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017  
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018  
Excellent vakmanschap K1273 Concept  
Fermenteren in de horeca K1437 Concept  
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018  
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018  
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018  
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019  
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019  
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016  
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016  
Functional food K1401 Concept  
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016  
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016  
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016  
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020