Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Leidinggevende keuken
Omschrijving
De Leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van maaltijden, ook leidinggevende taken. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat hij diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Ook stelt hij begrotingen op en draagt hij zorg voor het bewaken van toegekende budgetten. Hij coƶrdineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Hij verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt hij rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken. Daarnaast zorgt de Leidinggevende keuken voor de inkoop van producten en goederen. Uiteraard werkt hij mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Hij zorgt voor het opstellen van menukaarten, menuplanningen en het uitvoeren van bijbehorende calculaties. De Leidinggevende keuken kan kostenbewust handelen en vertoont commercieel gedrag. Voor het werk van de Leidinggevende keuken is een commerciƫle, sociale, operationele beroepshouding en persoonlijke effectiviteit nodig.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25181 01-08-2015  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Keuken ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 K0263 01-03-2016
Aziatische keuken K0140 15-07-2021
Belevingsgericht werken K0790 04-01-2018
Bereidt brood- en banketproducten K0757 22-05-2021
Bierkennis K0957 01-10-2018
Digitale vaardigheden gevorderd K0023 19-07-2016
Diversiteit K0024 29-01-2022
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs K0959 01-04-2018
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs K0960 01-04-2018
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs K0961 01-04-2018
Duits in de beroepscontext A2 K0025 01-03-2016 01-10-2018
Duits in de beroepscontext B1 K0026 01-03-2016 01-10-2018
Duurzaamheid in het beroep D K0031 01-03-2016
Eetcultuur en -wensen K0032 19-07-2016
Engels B1/B2 K0803 19-07-2017
Engels in de beroepscontext B2 K0036 01-03-2016 19-01-2018
Excellent vakmanschap K1273 Concept
Fermenteren in de horeca K1437 Concept
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs K0985 01-07-2018
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs K0986 01-07-2018
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs K0987 01-07-2018
Frans in de beroepscontext A2 K0039 01-03-2016 01-01-2019
Frans in de beroepscontext B1 K0040 01-03-2016 01-01-2019
Fries in de beroepscontext A2 K0509 19-07-2016
Fries in de beroepscontext B1 K0510 19-07-2016
Functional food K1401 Concept
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4 K0226 01-03-2016
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit K0210 01-03-2016
Internationaal II: werken in het buitenland K0202 01-03-2016
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) K1122 13-05-2020