Geen items in verzamellijst

Details

Downloaden
Toevoegen aan verzamellijst
Kwalificatie
Naam Leidinggevende bakkerij
Omschrijving
De Leidinggevende bakkerij is gericht op de kwaliteit van producten en processen in de bakkerij. Hiervoor heeft hij een groot kwaliteitsbewustzijn nodig en is alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. Hij toont creativiteit en improvisatie bij het bedenken van nieuwe producten en recepten. De Leidinggevende bakkerij is zakelijk, heeft een kritische blik en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij plant werkzaamheden ook voor de lange termijn en is de schakel tussen de werkvloer en het management. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkzaamheden in de bakkerij.
Niveau 4
Geldigheidsinformatie Crebo Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot  
25172 01-08-2015 01-08-2022 01-08-2028  
Overige documenten Beroepsbeschrijving.pdf
Dossier Keuzedeel Code Koppeling vanaf Koppeling tot  
Brood en banket