Keuzedeel | ||
---|---|---|
Naam | Bereidt gerechten - K0010 | |
Omschrijving | In dit keuzedeel leer de vaardigheden om gerechten te bereiden. |
|
Geldigheidsinformatie | Geldig vanaf | Geldig tot |
01-03-2016 | 23-02-2020 |
Dossier | Kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|---|
Bediening | Gastheer/-vrouw (2) | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Leidinggevende bediening (4) | 19-05-2017 | 01-04-2019 |
![]() |
|
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (3) | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
|
Brood en banket | Uitvoerend bakker (2) | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Zelfstandig werkend bakker (3) | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
|
Dienstverlening | Medewerker sport en recreatie (2) | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Entree (Gewijzigd 2016) | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (1) | 01-04-2018 | 01-04-2019 |
![]() |
Facilitair leidinggeven | Facilitair leidinggevende (4) | 19-07-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Facilitaire dienstverlening | Allround medewerker facilitaire dienstverlening (3) | 23-08-2019 | 23-02-2020 |
![]() |
Facilitair leidinggevende (4) | 23-08-2019 | 23-02-2020 |
![]() |
|
Travel, Leisure & Hospitality | Leidinggevende leisure & hospitality (4) | 12-10-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (3) | 12-10-2016 | 01-04-2019 |
![]() |
Cross-over kwalificatie | Koppeling vanaf | Koppeling tot | |
---|---|---|---|
Adviseur duurzame leefomgeving | 01-07-2018 | 01-08-2019 |
![]() |
Allround hospitality medewerker | 01-08-2018 | 01-08-2019 |
![]() |